Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Aliexpress inloggen Nederland

AliExpress is een bekend online retailplatform dat oorspronkelijk uit China komt. Het is echter populair over de hele wereld, inclusief Nederland. AliExpress biedt een breed scala aan producten, variërend van kleding, elektronica en huisdecoratie tot sieraden, speelgoed en nog veel meer.

In Nederland heeft AliExpress de aandacht getrokken vanwege de lage prijzen en het brede assortiment. Consumenten kunnen direct bij verkopers op het platform winkelen en producten rechtstreeks vanuit China laten verzenden. Dit heeft geleid tot een toename van de populariteit van AliExpress in Nederland.

Waarom een account bij Aliexpress?

Een account bij Aliexpress biedt u vele voordelen. Zo kunt u snel een bestelling plaatsen en naar een bij Aliexpress bekend afleveradres sturen. Al uw facturen worden overzichtelijk weergeven in op één pagina. Zo kunt u makkelijk een retour melding aanvragen en uw status bij houden. Ook een leuke bijkomstigheid is dat Aliexpress u een cadeau geeft op uw verjaardag.

Account aanmaken Aliexpress Nederland

U maakt gemakkelijk een account aan bij bol.com met de volgende stappen.

  • Ga naar de website van Aliexpress
  • Klik rechtsboven – in de witte balk – op ‘Inloggen’.
  • Vul uw e-mailadres in en klik op “Ga verder als nieuwe klant”
  • Volg de stappen voor het registratieproces en rond deze af. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail van Aliexpress

Inloggen bij Aliexpress Nederland

Om in te loggen bij Aliexpress, volg je de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de website van Aliexpress. Je kunt dit doen door bol.com in te voeren in de adresbalk van je internetbrowser of door te zoeken naar “bol.com” in een zoekmachine zoals Google en op de juiste link te klikken.

  2. Eenmaal op de Aliexpress-website, kijk je naar de rechterbovenhoek van de pagina. Daar zie je de knop “Inloggen”. Klik op deze knop.

  3. Er verschijnt nu een inlogscherm waar je je e-mailadres en wachtwoord moet invoeren. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je Aliexpress-account.

  4. Nadat je je e-mailadres hebt ingevoerd, typ je het bijbehorende wachtwoord in. Let op dat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn, dus zorg ervoor dat je eventuele hoofdletters of speciale tekens correct invoert.

  5. Als je je inloggegevens correct hebt ingevoerd, klik je op de knop “Inloggen” onder de invoervelden.

  6. Als alles goed is gegaan, wordt je nu ingelogd bij je Aliexpress-account en kom je op je persoonlijke accountpagina terecht.

Als je problemen hebt met inloggen, kun je gebruikmaken van de optie “Wachtwoord vergeten” op het inlogscherm om een nieuw wachtwoord aan te vragen of kun je contact opnemen met de klantenservice van bol.com voor verdere ondersteuning.