Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Veilig Mijn Zalando inloggen

Zalando is een van oorsprong Duits e-commercebedrijf dat in 2008 is opgericht en is uitgegroeid tot een van Europa’s grootste online modewinkels. Het bedrijf biedt een breed scala aan modeartikelen voor zowel mannen als vrouwen, waaronder kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten.

Wat Zalando onderscheidt, is het gebruiksvriendelijke online platform en de uitgebreide productselectie van meer dan 2.500 bekende merken, variërend van high-end ontwerpers tot betaalbare mode. Het platform biedt een intuïtieve winkelervaring, waar klanten kunnen zoeken, filteren en items kunnen vinden die passen bij hun persoonlijke stijl en voorkeuren.

Waarom een account bij Mijn Zalando?

Het aanmaken van een account bij Zalando biedt verschillende voordelen voor klanten. Ten eerste zorgt een account voor een gemakkelijkere en snellere winkelervaring. Door persoonlijke gegevens, zoals verzendadres en betaalinformatie, op te slaan, hoeven klanten deze gegevens niet telkens opnieuw in te voeren bij elke aankoop.

Mijn Zalando account aanmaken

 1. Ga naar de officiële website van Zalando (www.zalando.com) via een webbrowser op je computer of mobiel apparaat.

 2. Klik op de knop “Inloggen” of “Mijn account” die meestal te vinden is in de rechterbovenhoek van de pagina.

 3. Op de inlogpagina zie je een optie om een nieuw account aan te maken. Klik op de link “Account aanmaken” of een vergelijkbare optie.

 4. Vul het registratieformulier in met de vereiste gegevens, zoals je e-mailadres en een wachtwoord. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest dat moeilijk te raden is.

 5. Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Zalando en vink het vakje aan om te bevestigen dat je hiermee akkoord gaat.

 6. Klik op de knop “Account aanmaken” of een vergelijkbare optie om je registratie te voltooien.

 7. Zalando kan je een bevestigingsmail sturen naar het opgegeven e-mailadres. Open deze e-mail en volg de instructies om je account te verifiëren.

 8. Na het verifiëren van je account kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Inloggen bij Mijn Zalando

 1. Ga naar de officiële Zalando-website (www.zalando.com) via een webbrowser op je computer of mobiel apparaat.

 2. Klik op de knop “Inloggen” of “Mijn account” die meestal te vinden is in de rechterbovenhoek van de pagina.

 3. Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina. Hier kun je je aanmelden met je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.

 4. Voer je e-mailadres in dat is gekoppeld aan je Zalando-account in het daarvoor bestemde veld.

 5. Voer je wachtwoord in dat je hebt gekozen tijdens het registratieproces. Zorg ervoor dat je de juiste tekens en hoofdletters gebruikt, aangezien wachtwoorden hoofdlettergevoelig kunnen zijn.

 6. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je Zalando-account.