onedrive inloggen

Onedrive inloggen

Onedrive is de bekende cloud opslag dienst van Microsoft. Met Onedrive kunt u bestanden uploaden en deze later bereiken via verschillende apparaten zoals smartphones en tablets. Deze bestanden worden gesynchroniseerd met elkaar waardoor als u op de tablet een foto toevoegt deze ook bereikbaar zijn via de browser.

Ga naar Onedrive inloggen

Onedrive op tablet of mobiel

Onedrive is toegankelijk via verschillende apparaten zoals smartphones en tablets middels de daarvoor beschikbare apps. Ook is kunt u als u in bezit bent van een Windows Live of Hotmail account direct bestanden die via de mail naar u verzonden zijn, direct op uw Onedrive te uploaden. Tevens is het ook mogelijk om de bestanden te uploaden via de browser als u inlogt via de Onedrive website.

Veilig inloggen bij Onedrive

Zoals bij vele andere website’s wilt u veilig inloggen bij Ondrive. Het gevaar is dat u inlogt via een neppe link waardoor u niet beveiligd inlogt bij Onedrive. Hierdoor kunt u uw computer besmetten met virussen en malware. Virussen en malware kunt u computer en bestanden infecteren waardoor u ook bijvoorbeeld via de email het virus kunt overbrengen naar familie en vrienden.

Let daarom altijd op het volgende alvorens u inlogt op een website.

  1. De website die uw bezoekt heeft linksboven in de adresbalk een groen slotje
  2. U heeft een virusscan ge-update draaien op uw pc.

Als u bovenstaande stappen altijd in de gaten houdt dan zult u altijd veilig inloggen op de desbetreffende website’s.