regiobank inloggen

Regiobank inloggen

De Regiobank is één van de grootse banken van Nederland. Bij de Regiobank kunt u online inloggen via de website of via een mobiele app. Zodra u inlogt kunt u uw gegevens beheren en wijzigen deze gegevens zijn o.a. betalen, sparen, verzekeren en beleggen.

Ga naar Regiobank inloggen

Regiobank op tablet of mobiel

De Regiobank is niet alleen via de vaste computer (desktop) te benaderen. Ook kunt u inloggen bij de Regiobank met uw smartphone of tablet, hiervoor gebruikt u dezelfde link als voor de vaste computer. Onderaan deze pagina hebben wij de juiste link voor uw toegevoegd waardoor u met één druk op de knop direct en veilig naar uw Regiobank omgeving kunt gaan.

Zoals bij vele andere websites wilt u veilig inloggen bij de Regiobank. Het gevaar is dat u inlogt via een neppe link waardoor u niet beveiligd inlogt bij de Regiobank waardoor criminelen uw geld kunnen stelen. Hierdoor kunt u uw computer besmetten met virussen en malware. Virussen en malware kunt u computer en bestanden infecteren waardoor u ook bijvoorbeeld via de email het virus kunt overbrengen naar familie en vrienden.

Let Op!

Banken vragen u nooit om de volgende gegevens.

1. Uw pincode.
2. Uw bankpas op te sturen.

Bovenstaande methodes worden gebruikt door criminelen om toegang te krijgen tot uw rekening. Heeft u een email ontvangen waar de bank om bovenstaande handelingen vraagt. Neem dan contact op met uw bank!

Als u bovenstaande stappen altijd in de gaten houdt dan zult u altijd veilig inloggen op de desbetreffende websites.